Meny

Innsending til nettsiden

Resultater:

Korad C.I.B. N SE UCH Engelaiz Valpolicella FeltVi setter stor pris på at dere melder inn offisielle resultater som for eksempel utstillinger, forskjellige brukskonkurranser, mentalbeskrivelser o.a. Vi publiserer så resultatene på nettsidene. Legg ved bildet, eller gi beskjed om at du ønsker å bruke et tidligere innsendt bilde. Husk bildet må sendes som original størrelse max 4MB, og eventuell beskjæring overlates oss.

Fra og med 2017, må kritikkskjema (ev. kopi fra resultatbok) sendes med alle typer bruksaktiviteter. Det kan legges ved enten som bilde eller som et pdf-dokument. Sendes det som bildet, må kvaliteten være ganske god for at vi skal få viderebearbeidet det.
Du sender inn resultatet ved å fylle ut det nye skjema Resultatinnsending, laster opp bilder og krysser av for om du selv ønsker en kopi, og velger Send.
Opplever du problemer med løsningen, send en epost til webredaktor@norskboxerklubb.no

Avl og oppdrett:

bexmaheklavalper2_378x251_26253ffa2e860fd88afcc72b

Alt som har med registrering av parringer, følger Retningslinjer for avl og oppdrett . Sjekk derfor den siden, hvor du også finner registreringsskjema. Det er Avlsrådet som legger ut kull på nettsidene, og disse blir liggende ute under  fanen "Kull som følger Norsk Boxerklubbs retningslinjer for avl
Send gjerne inn bilder til de kull som formidles av Norsk Boxerklubb.


Oppdretterliste:

Oppdretter_bilde

Det er en oppdretterliste som er organisert alfabetisk. Denne listen er også sortert på regioner i Norge.
Om du ønsker å stå på denne listen og fyller kravene, fyll ut skjema HER

 


Hannhundliste:

Dersom du ønsker din hannhund oppført på hannhundlisten, sender du en henvendelse til avlsrådet (avlsradet@norskboxerklubb.no). De trenger hundens registrerte navn, registreringsnummer, eiers navn og kontanktinformasjon (adresse, telefonnummer og e-postadresse) 

  • Kopi av utstillingskritikk fra offisiell utstilling
  • Kopi av svarbrev for spondylose
  • Kopi av HD avlesning
  • Kopi av hjerteattest
  • Kopi av svarbrev for kneleddsrøntgen (hvis utført)
  • Kopi av mentaltestprotokoll (hvis hunden er testet)
  •  
Har du problemer med noen av ordningene, kan du henvende deg til webredaktor@norskboxerklubb.no.

Vi tilstreber å oppdatere nettsiden ukentlig. I ferie- og høytidsperioder kan det ta noe lenger tid enn normalt med oppdateringer.
Dersom du synes det tar lang tid fra du har sendt inn til det blir oppdatert, ikke nøl med å ta ny kontakt. E-post kan havne i søppelposten.

Mvh
Styret