Meny

Hovedstyret

Styret består av leder, nestleder, 3 medlemmer og 2 varamedlemmer. Det tilstrebes overlapping og derfor velges leder og to medlemmer i partallsår, mens nestleder og ett styremedlem velges i oddetallsår. Varamedlemmene velges årlig.

Leder - Line Orlund
Line Orlund
Presentasjon kommer
Kontaktinformasjon: Mobilnr: 452 92 720 
e-post: leder@norskboxerklubb.no Nestleder - Tone Robertsen
Tone Robertsen-KompTone er 1964 årgang og er bosatt på Lillestrøm. Bor sammen med boxerne Nils og Emma akkurat nå, men har hatt boxer siden 1986. Før det har hun hatt fire boxere.  Hun sitter i styret i Oslo/Akershus og er også hovedklubbens materialforvalter og har ansvar for at lageret vårt er i orden og talt opp til enhver tid. Tone sitter nå også i utstillingsrådet og er nok å se på de fleste av våre utstillinger. Har bred erfaring fra ulike styreverv både i og utenfor boxerklubben. 

 Kontaktinformasjon: Mobilnr: 906 79 583, e-post: tone.robertsen@getmail.no Styremedlem
- Trine Larsen
Trine Larsen
Trine har drevet aktivt med hund i 25 år og fikk sin første boxer i 2005. I tillegg til å trene lydighet med egne hunder, er hun også ofte å se på utstillinger. Hun driver også eget boxeroppdrett.  Kontaktinfo: Mobilnr: Tlf: 938 04 038 e-post: trine.larsen@ebnett.no 


Styremedlem - 
 Ingeborg Carlsson

Ingeborg CarlssonIngeborg er 1988 årgang, bosatt i Halden, men født og oppvokst i Asker. Er tredje generasjons boxer eier og  boxer har vært familens rase siden 1959. I 2016 fikk hun sin egen eide boxer og har engasjert seg i utstillingsringen i inn og utlandet. Sitter også i utstillingsrådet og er sponsor ansvarlig.

Kontaktinfo: Mobilnr: 995 64 733 e-post ihcarl88@hotmail.no 

 Styremedlem -
 Hege Thommesen

Hege TommesenHege er 1978 årgang og er bosatt i Bærum med boxeren Pippi og resten av familien. Hun er vokst opp med boxer og har hatt både omplasseringsboxer og valper. Hege er en aktiv dame som liker å ha mange baller i lufta og hun trives med folk og dyr rundt seg. Hun er engasjert i mange ulike aktiviteter og trener nå agility med Pippi. Hun har lang erfaring fra ulike organisasjoner. 

Kontaktinformasjon: Mobilnr: 924 21 654 e-post: hethomme@online.no   


Varamedlem: Nina Frafjord Søvdsnes


Kontaktinfo: Mobilnr:  e-post:


Markus Lunde 23Varamedlem: Markus Lunde

Markus er 1973-modell, bosatt i Vestfold, bor sammen med sin kone på et nedlagt småbruk og jobber i et digitalbyrå. Vi har hatt boxer mer eller mindre siden 2005, i første omgang har vi hatt omplasserte boxere og i 2021 fikk vi vår første valp som fórverter for en kennel i gamle Østfold. Både vi og våre boxere har alltid vært med på boxerklubbens lokale aktiviteter og arrangementer. 
Kontaktinfo: Mobilnr: 406 71 834 e-post: markus@tilnytte.no