Brukshundrådet

Boxeren er en herlig, glad og arbeidsvillig brukshund, med dette som utgangspunkt kan man ha det utrolig gøy sammen med boxeren sin!

Brukshundrådet i Norsk Boxerklubb har som mål å sette fokus på boxeren som den bruksrasen den er.

Noe av dette er: Bruks(NBF), Agility, Rallylydighet, Lydighet, RIK, Spor, Mentalbeskrivelser og mye mer.

Brukshundrådet sine oppgaver er å bistå enkeltmedlemmer og lokalavdelinger om alt de måtte lure på om det som innbefatter bruks.

Har dere spørsmål om de forskjellige grenene, reglementet opp mot NKK, gjennomføring av prøver og kurs, så ta gjerne kontakt med oss så skal vi svare så godt vi kan.

Send epost til brukshundradet@norskboxerklubb.no

Brukshundrådet består av:

Leder - Kristine Elda

Jeg heter Kristine, og brenner for boxeren som brukshund! Har ei boxer tispe på snart 4 år, men min første boxer kjøpte jeg i 2013.
Startet en god del LP, trent bittelitt i NRH, og virkelig fått opp øynene for RIK. Synes også det er veldig moro å stille hund på utstilling.
Håper på å få et godt fungerende Brukshundråd fremover, og at vi klarer å få opp øynene til flere boxer-eiere over hvor fantastisk rasen Boxer er!

Ine Elvestad Furulund
IneFurulundVaraHei, jeg heter Ine og elsker iveren og arbeidsvilligheten til bruks rasen vår! Jeg har en hann-boxer på 9,5 år, (Arco,) som fortsatt konkurrerer relativt aktivt innen både rallylydighet og søk. Da Arco var yngre startet vi også en del agility i tillegg til å trene og teste ut alle mulige andre grener. Vi har faktisk til og med testet ut Lure coursing!
Jeg håper at vi i brukshundrådet kan inspirere andre boxer-eiere til å få lyst til å teste ut litt forskjellig med hundene sine, kanskje dere finner noe dere virkelig liker og kan trives med sammen?

Trine Glorvigen

Hei, jeg heter Trine. Jeg har hatt boxer hele livet, og har rett og slett funnet ut at det ikke er noen raser som kan sammenlignes. Jeg er særlig opptatt av boxerens mentalitet og trener noe innen ulike bruksgrener.
Mitt mål er at vi i brukshundrådet får flere boxer-eiere interessert i ulike bruksgrener, også der dette kun er for gøy og på hobbybasis.

Eirin Elisabeth Lie-Johansen

Eirin E Lie-Johansen

Hei, Jeg heter Eirin og fikk min første boxer i 2004. Har nå 2 boxerjenter på 6-år og 1-år, mor og datter. Min første boxer konkurrerte jeg i agility med. Ellers så har jeg prøvd mange forskjellig aktiviteter igjennom årene. Har også deltatt på endel utstillinger. Jeg er NKK instruktør trinn 1. For tiden trener jeg rally-lydighet.

Svein Cederborg
Presentasjon kommer