Meny

Informasjon om medlemskap og kontakt

FreestyleAdresse og andre kontaktoppslysninger finner du i undermenyen Kontaktinformasjon. Den andre undermenyen, Bli medlem, inneholder en lenke til NKK, og et skjema for de som allerede er medlem i NKK.

Medlem:
Å bli medlem i Norsk Boxerklubb koster kr 475,- per år for hovedmedlemmer og kr 275,-per år for familiemedlemmer og pensjonister. Om du ikke er medlem i Norsk Kennel Klubb allerede, tilkommer også deres kontigent kr 294,-
 
Norsk Boxerklubb er tilknyttet Norsk Kennel Klub som er en paraplyorganisasjon for alle raseklubber og andre hundeklubber i Norge. Dersom du ikke er medlem i NKK ved at du er medlem i annen hundeklubb, vil du automatisk bli medlem hos dem når du melder deg inn i Norsk Boxerklubb. Det er ikke mulig å være medlem i Norsk Kennel Klub direkte. 
 
Som medlem i Norsk Boxerklubb kan du delta på en rekke aktiviteter i regi av klubbens lokale områder. Du blir automatisk tilknyttet det lokale området du har bostedsadresse, men er velkommen til å delta på aktiviteter der du måtte ønske. Les mer under fanen lokale områder.
 
Ved å trykke på denne linken, kan du lese mer om medlemsfordeler ved medlemskap i NKK. 
 
Fra 1. september er det halv pris på kontingenten både hos Norsk Boxerklubb og Norsk Kennel Klub.

 

Boxer med ballKontaktinformasjon:
Norsk Boxerklubbs hoved e-postadresse: post@norskboxerklubb.no
Spørsmål rundt paringer og oppdrett: avlsradet@norskboxerklubb.no

For spørsmål om valpeformidling:
 
 

Ingeborg Holm Carlsson

Tlf: +47 995 64 733
E-post: ihcarl@hotmail.no

 

  

 
Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på.