Meny

Utstillingsrådet

Klubbens utstillingsråd har det tekniske ansvaret rundt utstillinger i regi av Norsk Boxerklubb sentralt og står for klubbens Årsvinner- og vinterutstilling. 

Utstillingsrådet er også tilgjengelige og bistår avdelinger og kontaktområder som skal ønsker å avholde egne utstillinger og valpeshow. Her vil de kunne bidra når avdelinger og kontaktområder som skal arrangere utstilling kommer med dommerønsker eller foreslå dommere hvis det er ønskelig.

Videre sørger utstillingsrådet i samarbeid med materialforvalter for at avdelinger, kontaktområder og NBK sentralt får de premiene de trenger til sine utstillinger. Det er utstillingsrådet som sender invitasjon til de dommerne som styret vedtar skal dømme på klubbens spesialutstillinger og sørger for det praktiske rundt dommeravtaler, dommerklarering og sender ut relevant informasjon til dommere om det å dømme i Boxer Norge i forkant av hver utstilling. 

Utstillingsrådet svarer også på invitasjoner fra andre raseklubber vedrørende deltagelse for boxer på deres utstillinger. 

Utover dette holder utstillingsrådet seg oppdatert på gjeldende utstillingsreglementet og sørger for at utstillingsresultater publiseres på websidene. 

Utstillingsrådet kan nås på utstillingsradet@norskboxerklubb.no og består av følgende personer:

Leder - Trine Larsen

 Trine LarsenTrine har drevet aktivt med hund i 25 år og fikk sin første boxer i 2005. I tillegg til å være trene lydighet med egne hunder og ofte er å se på utstilling driver hun eget boxeroppdrett.  
 
 
Kontaktinfo: trine.larsen@ebnett.no Tlf: 938 04 038
Medlem - Tore Halvorsen

Kontaktinfo:Tlf:  

Medlem - Ingeborg Carlsson


Ingeborg CarlssonIngeborg er tredje generasjon med Boxer i familien og kan skilte med Boxerhistorikk i familien siden 1959. Ingeborgs interesse for utstilling kom når hun fikk sin egen Boxer i 2016. Etter det har hun i tillegg til å delta på flere utstillinger og årsvinnere i Norden har hatt  gleden av å være med på Atibox og den Tyske Jahressieger. Ingeborg håper på å skape årsvinnere og spesialutstillinger som både gamle og nye medlemmer kan glede seg til.
Ingeborg er også varamedlem i hovedstyret og sponsor ansvarlig.


Kontaktinfo: ihcarl88@hotmail.no Tlf: 99 56 47 33Medlem - Harald Underberg Lie

2507 Bozzz .Kontaktinfo Tlf:  
 


Medlem - Gøkhan Ceylan


Kontaktinfo Tlf:
Medlem  - Foreløpig ikke klart