Meny

Utstillingsrådet

Klubbens utstillingsråd har det tekniske ansvaret rundt utstillinger i regi av Norsk Boxerklubb sentralt og står for klubbens Årsvinner- og vinterutstilling. 

Utstillingsrådet er også tilgjengelige og bistår avdelinger og kontaktområder som skal ønsker å avholde egne utstillinger og valpeshow. Her vil de kunne bidra når avdelinger og kontaktområder som skal arrangere utstilling kommer med dommerønsker eller foreslå dommere hvis det er ønskelig.

Videre sørger utstillingsrådet i samarbeid med materialforvalter for at avdelinger, kontaktområder og NBK sentralt får de premiene de trenger til sine utstillinger. Det er utstillingsrådet som sender invitasjon til de dommerne som styret vedtar skal dømme på klubbens spesialutstillinger og sørger for det praktiske rundt dommeravtaler, dommerklarering og sender ut relevant informasjon til dommere om det å dømme i Boxer Norge i forkant av hver utstilling. 

Utstillingsrådet svarer også på invitasjoner fra andre raseklubber vedrørende deltagelse for boxer på deres utstillinger. 

Utover dette holder utstillingsrådet seg oppdatert på gjeldende utstillingsreglementet og sørger for at utstillingsresultater publiseres på websidene. 

Utstillingsrådet kan nås på utstillingsradet@norskboxerklubb.no og består av følgende personer:

Leder - Trine Larsen

 Trine LarsenTrine har drevet aktivt med hund i 25 år og fikk sin første boxer i 2005. I tillegg til å være trene lydighet med egne hunder og ofte er å se på utstilling driver hun eget boxeroppdrett.  
 
 
Kontaktinfo: trine.larsen@ebnett.no Tlf: 938 04 038
Medlem - Monica C. Bakker

Monica BakkerMonica har gjennom mange år vært aktiv med hunder av flere raser og fattet interesse for utstilling i ung alder. Etter at hun fikk sin første Boxer i 2005 har hun deltatt på utstilling i flere land og blant annet vært på Atibox , Europavinner, Verdensvinner og Boxer SM. Monica har i tillegg til å drive eget oppdrett tre Boxere hjemme som aktivt brukes innen utstilling, avl, lydighet og bruks.


Kontaktinfo: mcb@fibernett.net Tlf:  473 82 189


 
 


Medlem - Ingeborg Carlsson


Ingeborg CarlssonIngeborg er tredje generasjon med Boxer i familien og kan skilte med Boxerhistorikk i familien siden 1959. Ingeborgs interesse for utstilling kom når hun fikk sin egen Boxer i 2016. Etter det har hun i tillegg til å delta på flere utstillinger og årsvinnere i Norden har hatt  gleden av å være med på Atibox og den Tyske Jahressieger. Ingeborg håper på å skape årsvinnere og spesialutstillinger som både gamle og nye medlemmer kan glede seg til. 


Kontaktinfo: ihcarl88@hotmail.no Tlf: 99 56 47 33

Medlem - Line Orlund


Line OrlundLine har nå sin tredje boxer, og har i flere roller og vært  har vært aktiv i Norsk Boxerklubb,både lokalt og sentralt siden 2006.  Line  har gjennom årene hatt ansvar eller medansvar for flere titalls utstillinger og med noen få unntak, vært på samtlige utstillinger i klubbens regi de siste 10 årene. I utstillingsrådet ønsker Line å bidra til at klubben skal fortsette å arrangere hyggelige utstillinger, der både nye og erfarne utstillere føler seg godt ivaretatt. Line ønsker å bidra til at gjennomføringen av utstillingene skjer på en smidig måte rent teknisk, og at erfaringene fra den gode jobben som tidligere medlemmer i utstillingsrådene har gjort, videreføres til nye ildsjeler. 

 
Kontaktinfo: lineorlund@hotmail.com Tlf: 45 29 27 20 

  


Medlem - Tone Robertsen


Tone RobertsenTone har hatt Boxere siden 1986 og har nå to Boxere ved navn Nils og Emma. I tillegg til å sitte i utstillingsrådet er Tone klubbens materialforvalter og sitter å både hovedstyret og styret i Oslo og Akershus Lokalavdeling. 


Kontaktinfo: tone.robertsen@getmail.no  Tlf: 906 79 583