PM med dommerstatistikk til Årsvinnerutstillingen 02.06.2019 - husk utstillingen arrangeres nytt sted!

Minner om at Årsvinnerutstillingen arrangeres i Groruddalen, Oslo i år. Her finner dere PM m/dommerstatistikk. Utskriftsvennlig versjon finner dere nederst på siden.

Logo

Norsk Boxerklubb ønsker alle velkommen til Årsvinnerutstilling 2019 søndag 2. juni 2019 i Groruddalen

Bedømmingen starter i ringen kl. 11:00

Dommer for dagen: Torsten Lemmer, Bulgaria/Tyskland

Vær oppmerksom på at stedet for årets Årsvinnerutstilling er nytt,

og du finner det her: Haavard Martinsens vei 35, 0978 Oslo

 

Veibeskrivelse følger i lenken over, og stedet er lett tilgjengelig enten du kommer med bil eller fly, fra sør eller nord. Det ligger i Groruddalen og anlegget tilhører Rommen fotballklubb. Det vil være gode parkeringsmuligheter, og også mulighet for bobilparkering på anvist plass fra lørdag kveld.

 

Parkeringsavgift kr. 50,- og Katalog kr 50,-

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at de to ringsidene ved dommerteltet i utgangspunktet skal være fri for deltakertelt. Tilskuere får da fri adgang til ringen i dette området, og det vil også være mulig å komme seg inn og ut av ringen med hund.

 

Vi vil også minne om at dobbelthandling ikke er tillatt på noen utstillinger i Norge, iht. NKK’s utstillingsreglement, og ber om at dette respekteres av alle.

 

Det vil være folk tilstede med gul vest. Hvis du er ny på utstilling eller i klubben, er dette folk du kan spørre om ting du lurer på rundt utstillingen.

 

Vel møtt til en hyggelig utstillingsdag

Det er påmeldt 7 valper (og 1 avl- og 1 oppdretterklasse)

Image_002

PM i pdf-versjon for utskift