Norsk Boxerklubb starter nytt lotteri og nettauksjon også i 2017!

lotteri gruppeface

Vi starter også i år lotteri og nettaukson! 

Har du gjenstander du kan donere? Vi er interessert i stort og smått. Hundeutstyr, boxernips, bilder, dekorgjenstander, bruksgjenstander, ting til hus, hytte, hage eller bil!
Alt som du syntes er fint - er vi interessert i.


Lotteriet og auksjonen har de siste årene blitt en vellykket årlig happening. Mange fine gjenstander finner nye hjem og klubbens helsekonto får et velkomment bidrag. Trekning vil være i forbindelse med Norsk Boxerklubbs Årsvinnerutstilling på Ås 11. Juni 2017 - men
vi starter med å samle inn premier NÅ! 
Ta kontakt så avtaler vi hvordan du kan få sendt oss gjenstandene.

Pengene som kommer inn vil bli brukt til forskning på helse hos Boxer.

Har du spørsmål? Ring, SMS oss eller send en PM/Mail til:
Anne (917 23 098) eller Benedicte (958 50 820)
mail: boxerlotteri@norskboxerklubb.no
 

Litt informasjon om nettauksjonen og lotteriet:
Det vil bli opprettet en egen facebookside for nettauksjonen, der publiseres alle gjenstandene - og man kan legge inn bud. Lodd kan kjøpes i klubbshopen. 

Nettauksjonen åpnes i mai og avsluttes dagen før Norsk Boxerklubbs Årsvinnerutstilling på Ås 11. Juni 2017. Her vil også trekningen av boxerlotteriet foregå. Gjenstandene kan avhentes på Norsk Boxerklubbs Årsvinnerutstilling på Ås 11. Juni 2017, eller de vil bli sendt til deg dersom du ikke har anledning til å hente dem. Dersom du ikke skal på Norsk Boxerklubbs utstilling på Ås kan du kjøpe lodd på nett og være med i trekningen!