Meny

Innsending til nettsiden

Resultater:

Korad C.I.B. N SE UCH Engelaiz Valpolicella FeltMeld inn resultater fra både utstilllinger og forskjellige offisielle bruksaktiviteter (både konkurranser og f.eks. mentalbeskrivelser) til klubben, så publiseres det på nettsidene.
Legg ved bildet, eller gi beskjed om at du ønsker å bruke et tidligere innsendt bilde.
Ved innsending av bruksresultater, skal kritikkskjema vedlegges sendingen, enten som bilde, eller pdf-dokument.
Du sender inn resultatet ved å fylle ut e-postskjemaet du får opp når du trykker HER --- (Test av nytt skjema med opplastning skal ikke brukes)
Denne e-posten har ferdig utfylt mottakeradresse. Fyll ut informasjonen det spørres etter i feltene, legg ved eventuelle vedlegg og trykk på send. Skjemaet er utprøvd og skal fungere i forhold til forskjellige epost-systemer, både på mobil og pc. På pc må du ha forhåndsoppsatt en epostklient, på mobil får du spørsmål.
Opplever du problemer med løsningen, send en epost til resultater@norskboxerklubb.no

 

Avl og oppdrett:

bexmaheklavalper2_378x251_26253ffa2e860fd88afcc72b

Alt som har med registrering av parringer, følger Retningslinjer for avl og oppdrett . Sjekk derfor den siden, hvor du også finner registreringsskjema. Det er Avlsrådet som legger ut planlagte kull på nettsidene, og disse blir liggende ute under fanen ”Planlagte kull” i 10 uker fra parringsdato. 

For å flytte kullet til ”Fødte valper”, send beskjed til webmaster@norskboxerklubb.no med melding om fødselsdato, antall, farger og kjønn. Her blir kullet liggende i 12 uker, og det må gis beskjed dersom det ønskes en forlenget publisering. Husk å sende med bilder dersom dere ønsker dette lagt ut.

Oppdretterliste:

Oppdretter_bilde


Det er én aktiv oppdretterliste for oppdrettere som har hatt kull de siste 5 år. Denne listen er også sortert på regioner i Norge. Det  finnes en passiv oppdretterliste, for de oppdretterne som ikke har hatt kull de siste 5 år. Fyll ut skjema HER
 
Hannhundliste:

Dersom du ønsker din hannhund oppført på hannhundlisten, sender du en henvendelse til avlsrådet (avlsradet@norskboxerklubb.no). De trenger hundens registrerte navn, registreringsnummer, eiers navn og kontanktinformasjon (adresse, telefonnummer og e-postadresse) 

  • Kopi av utstillingskritikk fra offisiell utstilling
  • Kopi av svarbrev for spondylose
  • Kopi av HD avlesning
  • Kopi av hjerteattest
  • Kopi av svarbrev for kneleddsrøntgen (hvis utført)
  • Kopi av mentaltestprotokoll (hvis hunden er testet)

 
Har du problemer med noen av ordningene, kan du henvende deg til webmaster@norskboxerklubb.no.

Vi tilstreber å oppdatere nettsiden ukentlig. I ferie- og høytidsperioder kan det ta noe lenger tid enn normalt med oppdateringer.
Dersom du synes det tar lang tid fra du har sendt inn til det blir oppdatert, ikke nøl med å ta ny kontakt. E-post kan havne i søppelposten.

Mvh

Styret