Meny

Hovedstyret

Styret består av leder, nestleder, 3 medlemmer og 2 varamedlemmer. Det tilstrebes overlapping og derfor velges leder og to medlemmer i partallsår, mens nestleder og ett styremedlem velges i oddetallsår. Varamedlemmene velges årlig.

Leder - Cecilie Strømstad

Bilde Cecilie StrømstadCecilie ble valgt til leder i Norsk Boxerklubb på årsmøtet i 2016. Hun har sittet som leder av avlsrådet i flere år. Cecilie bor på Hosle i Bærum.

Cecilie: har hatt Boxer siden 1967, kjøpte min aller første helt egne boxer i 1985.
Hovedinteresse innen boxer: genetikk, avl og oppdrett samt trening med egen hund – jeg vil gjerne bidra til å vise at boxere KAN!
Oppdretter med kennelnavn Boxerhaven med første kull i 1987, oppdrettet 38 kull boxervalper – de siste 32 sammen med min mann Henning Lund.
Organisasjonserfaring: 9 års erfaring fra styrearbeid i frivillige organisasjoner, yrkesorganisasjoner og aksjeselskap – derav 5 år som styreleder. 
Norsk Boxerklubb: 6 år i avlsrådet i to perioder, derav 3 år som leder, 1 år som leder av klubben. Initiativtaker til og sekretær for Norsk Forening for Veterinær Kardiologi i 3,5 år. Atibox helsekomite
Relevant yrkesmessig bakgrunn: 15 år som smådyrpraktiserende veterinær.

Kontaktinfo:
leder@norskboxerklubb.no
+47 468 27 447

 

Nestleder - Inger Beate Vongraven Dyrstad

IngerBeateVongravenDyrstadStyretInger Beate ble valgt inn som nestleder i styret for to år, på Årsmøtet 2017.
Hun bor i Ålesund

Inger Beate: Jeg fikk min første boxer i 2015. Det var liten tvil om at jeg skulle ha fler, så høsten 2016 kom det en til i hus. Hovedinteressen er primært lydighet, spor- og søksarbeid.

Jeg har fått stor interesse for klubbens forebyggende helsearbeid, og har i den forbindelse fått god erfaring med skjematiske oppstillinger og statistikk, for eksempel gjennom arbeidet med stamtavlene til boxere med nyresvikt. I 2016 var jeg også med på å gjennomføre NBKs prøveordning med klubbshop, i hovedsak fordi jeg ville bidra til at klubben fikk en bedre økonomi. Jeg har vært sekretær for hovedstyret siden våren 2016, noe jeg kommer til å fortsette med i tillegg til nestledervervet.

Kontaktinfo
nestleder@norskboxerklubb.no
+47 482 46 545

Styremedlem og kasserer - Linda Acay

Linda AcayLinda har sittet to år som varamedlem i styret. På åarmøtet 21. mars 2015 ble hun valgt inn som styremedlem for to år. Linda ble gjenvalgt for to år på årsmøtet i 2017.
Hun bor i Mo i Rana

Linda: Jeg har vokst opp med boxer og ble fórvert for min aller første egne boxer i 1999, med kull i 2002.
Hovedinteresse innen boxer: avl, oppdrett og utstilling.
Oppdretter med kennelnavnet Boxerhuset, første eget kull 2003.
Organisasjonserfaring: 4 års erfaring fra styrearbeid i fagforening.
Norsk Boxerklubb: 4 år I HS, 2 som vara. Eier 5 boxere, 2 som bor hjemme hos oss. Jeg er autorisert ringsekretær gjennom NKK.

Kontaktinfo:
linda_acay@hotmail.com
+47 996 44 152
 

Styremedlem - Line Orlund

Line til lederLine har sittet som leder av Norsk Boxerklubb siden 2010. I 2016 overlot ledervervet til Cecilie, men bidrar fortsatt inn som styremedlem.
Line bor i Oslo.

Line: Jeg har hatt boxer siden 2006. Tispen jeg har nå er over 11 år gammel, jeg har også hatt en boxer til, Nisha. Dessverre måtte jeg avlive henne 8 måneder gammel på grunn av nyresvikt. Da Sheba var yngre trente vi mye Freestyle/Kreativ lydighet, men vi har også deltatt på en mengde kurs innen rally, bruks, lydighet og agility.

Jeg er opptatt av organisasjonsarbeid. Jeg var med å starte opp lokalavdelingen i Oslo og Akershus i 2006 og var leder der frem til 2014. Jeg er fortsatt en aktiv deltaker i arbeidet i Oslo og Akershus, blant annet som leirsjef for den årlige boxerleiren som samler mellom 40 og 50 boxere hvert år i juni. 

I 2010 ble jeg valgt som leder av Norsk Boxerklubb, et verv jeg hadde frem til 2016. Da gikk jeg av som leder, men synes fortsatt det er flott å kunne bidra som styremedlem.

Jeg sitter som vararepresentant i Norsk Kennel Klubs kontrollkomite, et verv jeg ble gjenvalgt til for tredje gang i 2016. I 2016 dannet en rekke raseklubber "Raseklubbenes fellesallianse - RFA" - som klubbens representant inn i RFA har jeg også en rolle sammen med tre-fire andre ressurspersoner for å bygge denne alliansen sterk Jeg har lang erfaring med organisasjonsarbeid og har jobbet med dette i store deler av mitt yrkesaktive liv. Til daglig er jeg leder i Sykepleierforbundet i Oslo, en organisasjon med rundt 16 000 medlemmer.

Kontaktinfo:
lineorlund@hotmail.com
+47 452 92 720
 

Styremedlem - Solveig Strand

Bilde Solveig StrandSolveig ble valg inn i styret på årsmøtet i 2016. 
Solveig bor i Trondheim.

Solveig: Jeg kjøpte min første boxer i 1981.Har hatt fem boxere (og to hunder) til etter det. Har også hatt to kull med boxervalper. Trener lydighet og bruks med Vilje som jeg har nå. Ble valgt inn i styret i lokalavdelingen i Trøndelag i 2008, og har vært styremedlem og kasserer der i tilsammen 5år. Har sittet 1,5 år i avlsrådet i Norsk Boxerklubb. Satt noen år i styret i et borettslag, men har ikke mye organisasjonserfaring utenom boxerklubben.

Kontaktinfo: 
sostran@getmail.no
+47 974 21 350
 

Varamedlem - Ine Furulund

IneFurulundVaraIne ble valgt som varamedlem for ett år på årsmøtet 2017.
Ine bor i Spikkestad i Buskerud

Ine: Jeg fikk min første boxer i 2012, men har alltid hatt en forkjærlighet for rasen. Læringskurven min har vært bratt og tøff og har ført til at min hovedinteresse er aktiv bruk av boxeren.
Jeg trener mest smeller, men rallylydighet, spor og agility blir det også mye av. Vi tester i tillegg ut de fleste andre grener med jevne mellomrom. Jeg har sittet i styret i en av norges største vinklubber underlagt Norske vinklubbers forbund i 7 år. Sitter i velferdsutvalget på jobben og har gjort det i 8-9 år. Jeg har ingen tidligere verv i NBK, men administrerer leie av hall for boxerfolk på Østlandet i vinterhalvåret. Jeg er også initiativtaker for de ukentlige treningene i Oslo/Akershus/Buskerud.

Kontaktinfo:
inefuru@gmail.com
+47 900 94 237