Meny

Hovedstyret

Styret består av leder, nestleder, 3 medlemmer og 2 varamedlemmer. Det tilstrebes overlapping og derfor velges leder og to medlemmer i partallsår, mens nestleder og ett styremedlem velges i oddetallsår. Varamedlemmene velges årlig.

Leder - Line Orlund
Line Orlund-KompJeg har hatt boxer siden 2006. Akkurat nå har jeg en hannhund, Tobias. Før har jeg hatt to tisper. Sheba ble 11 år gammel, dessverre måtte jeg avlive den andre tispen bare 8 måneder gammel på grunn av nyresvikt. Da Sheba var yngre trente vi mye Freestyle/Kreativ lydighet, men vi har også deltatt på en mengde kurs innen rally, bruks, lydighet og agility.

Jeg er opptatt av organisasjonsarbeid. Jeg var med å starte opp lokalavdelingen i Oslo og Akershus i 2006 og var leder der frem til 2014. Jeg er fortsatt en aktiv deltaker i arbeidet i Oslo og Akershus, blant annet som leirsjef for den årlige boxerleiren som samler mellom 40 og 50 boxere hvert år i juni. 
I 2010 ble jeg valgt som leder av Norsk Boxerklubb, et verv jeg hadde frem til 2016. Da gikk jeg av som leder, men synes fortsatt det er flott å kunne bidra som styremedlem.

Jeg sitter som vararepresentant i Norsk Kennel Klubs kontrollkomite, et verv jeg ble gjenvalgt til for tredje gang i 2016. I 2016 dannet en rekke raseklubber "Raseklubbenes fellesallianse - RFA" - som klubbens representant inn i RFA har jeg også en rolle sammen med tre-fire andre ressurspersoner for å bygge denne alliansen sterk Jeg har lang erfaring med organisasjonsarbeid og har jobbet med dette i store deler av mitt yrkesaktive liv. Til daglig er jeg leder i Sykepleierforbundet i Oslo, en organisasjon med rundt 16 000 medlemmer

Kontaktinfo: leder@norskboxerklubb.no Tlf: +47 452 92 720
 
Nestleder - Inger Beate Vongraven Dyrstad

Inger Beate Vongraven Dyrstad-KompJeg fikk min første boxer i 2015. Det var liten tvil om at jeg skulle ha fler, så høsten 2016 kom det en til i hus. Hovedinteressen er primært lydighet, spor- og søksarbeid. 

Jeg har fått stor interesse for klubbens forebyggende helsearbeid, og har i den forbindelse fått god erfaring med skjematiske oppstillinger og statistikk, for eksempel gjennom arbeidet med stamtavlene til boxere med nyresvikt. I 2016 var jeg også med på å gjennomføre NBKs prøveordning med klubbshop, i hovedsak fordi jeg ville bidra til at klubben fikk en bedre økonomi. Jeg har vært sekretær for hovedstyret siden våren 2016, og vil fortsette med det sålenge jeg er nestleder. Nå er jeg også koordinator for arbeidet med det nye rasekompendiet, et veldig spennende prosjekt hvor jeg lærer mye av veldig dyktige folk. 

Kontaktinfo: nestleder@norskboxerklubb.no Tlf: +47 482 46 545

Styremedlem - Linda Acay
Jeg har vLinda Acay-Kompokst opp med boxer og ble fórvert for min aller første egne boxer i 1999, med kull i 2002.
Hovedinteresse innen boxer: avl, oppdrett og utstilling.
Oppdretter med kennelnavnet Boxerhuset, første eget kull 2003.
Organisasjonserfaring: 4 års erfaring fra styrearbeid i fagforening.
Norsk Boxerklubb: 4 år I HS, 2 som vara. Eier 3 boxere, 2 som bor hjemme hos oss. Jeg er autorisert ringsekretær gjennom NKK.

Kontaktinfo: linda_acay@hotmail.com Tlf: +47 996 44 152

Styremedlem - Solveig Strand
Solveig Strand-KompJeg bor i Trondheim og ble valgt inn i styret i lokalavdelingen i Trøndelag i 2008, og har vært styremedlem der siden. Har også sittet i avlsrådet i Norsk Boxerklubb siden 2016.
Jeg kjøpte min første boxer i 1981.Har hatt fire boxere (og to hunder) til etter det. Har også hatt to kull med boxervalper. Har trent lydighet og bruks med Vilje som var den siste boxeren jeg hadde.Kontaktinfo: solveigstrand60@gmail.com Tlf: +47 974 21 350

 

Medlem - Tone Robertsen
Jeg har boxerne Nils og Emma akkurat nå, men har hattTone Robertsen-Komp boxer siden 1986. Før det har jeg hatt fire boxere.  Jeg sitter i styret i Oslo/Akershus. Jeg er klubbens materialforvalter og har ansvar for at lageret vårt er i orden og talt opp til en hver tid. Tidligere har vi vært en del på utstilling, men nå trener vi mer rallylydighet. 
 

Varamedlem - Astrid Lorentzen
Astrid Lorentzen-KompJeg ble tante til en boxer i 2006, men måtte vente helt til 2015 før jeg fikk en egen Nelda. Etter at jeg fikk boxer i huset, har jeg gått inn for å lære meg mest mulig om rasen og om hundetrening. Jeg og Nelda har deltatt på kurs i de fleste hundesporter, og trener (og konkurrerer) i konkurranselydiget. Jeg har deltatt på NKK sin oppdretterskole og har ambisjoner om å starte oppdrett med tiden. Jeg har også lært mye om boxeren gjennom å sitte i avslsrådet, og har deltatt på NKK sitt avlsrådskurs. Dette blir mitt andre år som vararepresentant i styret.

 

 


Varamedlem - Birgit Løkken
Birgit Løkken-kompJeg heter Birgit, er 47 år og kommer fra Oppdal hvor Pippi og jeg driver gård med melk og kjøttproduksjon. Og som både jobb og utdannelse tilsier, så er det å holde på med dyr noe som står mitt hjerte nært.

Oppvokst med at boxer er rasen, for så noen år med ulike raser, før jeg igjen endte opp med boxer. En gang boxer alltid boxer! Utover det å ha hatt boxer som min følgesvenn, så har jeg også tatt NKK`s Oppdrettskole del 1 og 2 og deltatt på det meste av seminarer i regi av NBK de siste årene.