Hovedstyret

Styret består av leder, nestleder, 3 medlemmer og 2 varamedlemmer. Det tilstrebes overlapping og derfor velges leder og to medlemmer i partallsår, mens nestleder og ett styremedlem velges i oddetallsår. Varamedlemmene velges årlig.

Leder - Line Orlund

Line til lederLine satt som leder av Norsk Boxerklubb fra 2010 til 2016, da hun overlot ledervervet til Cecilie Strømstad. Hun har i disse to årene bidratt som styremedlem. Nå er Line tilbake som leder i Norsk Boxerklubb.

Line bor i Oslo.

Line: Jeg har hatt boxer siden 2006. Akkurat nå har jeg en hannhund, Tobias. Før har jeg hatt to tisper. Sheba ble 11 år gammel, dessverre måtte jeg avlive den andre tispen bare 8 måneder gammel på grunn av nyresvikt. Da Sheba var yngre trente vi mye Freestyle/Kreativ lydighet, men vi har også deltatt på en mengde kurs innen rally, bruks, lydighet og agility.

Jeg er opptatt av organisasjonsarbeid. Jeg var med å starte opp lokalavdelingen i Oslo og Akershus i 2006 og var leder der frem til 2014. Jeg er fortsatt en aktiv deltaker i arbeidet i Oslo og Akershus, blant annet som leirsjef for den årlige boxerleiren som samler mellom 40 og 50 boxere hvert år i juni.

I 2010 ble jeg valgt som leder av Norsk Boxerklubb, et verv jeg hadde frem til 2016. Da gikk jeg av som leder, men synes fortsatt det er flott å kunne bidra som styremedlem.

Jeg sitter som vararepresentant i Norsk Kennel Klubs kontrollkomite, et verv jeg ble gjenvalgt til for tredje gang i 2016. I 2016 dannet en rekke raseklubber "Raseklubbenes fellesallianse - RFA" - som klubbens representant inn i RFA har jeg også en rolle sammen med tre-fire andre ressurspersoner for å bygge denne alliansen sterk Jeg har lang erfaring med organisasjonsarbeid og har jobbet med dette i store deler av mitt yrkesaktive liv. Til daglig er jeg leder i Sykepleierforbundet i Oslo, en organisasjon med rundt 16 000 medlemmer.

lineorlund@hotmail.com

Nestleder - Inger Beate Vongraven Dyrstad

IngerBeateVongravenDyrstadStyretInger Beate ble valgt inn som nestleder i styret for to år, på årsmøtet 2019. Hun satt i det samme vervet de foregående to år.
Hun bor i Ålesund

Jeg fikk min første boxer i 2015. Det var liten tvil om at jeg skulle ha fler, så høsten 2016 kom det en til i hus. Hovedinteressen er primært lydighet, spor- og søksarbeid.

Jeg har fått stor interesse for klubbens forebyggende helsearbeid, og har i den forbindelse fått god erfaring med skjematiske oppstillinger og statistikk, for eksempel gjennom arbeidet med stamtavlene til boxere med nyresvikt. I 2016 var jeg også med på å gjennomføre NBKs prøveordning med klubbshop, i hovedsak fordi jeg ville bidra til at klubben fikk en bedre økonomi. Jeg har vært sekretær for hovedstyret siden våren 2016, noe jeg kommer til å fortsette med i tillegg til nestledervervet.

nestleder@norskboxerklubb.no

Styremedlem - Linda Acay

Linda AcayLinda har sittet to år som varamedlem i styret. På årsmøtet 21. mars 2015 ble hun valgt inn som styremedlem for to år. Linda ble gjenvalgt for to år på årsmøtet i 2017, og for nye to år i 2019.
Hun bor i Mo i Rana

Linda: Jeg har vokst opp med boxer og ble fórvert for min aller første egne boxer i 1999, med kull i 2002.
Hovedinteresse innen boxer: avl, oppdrett og utstilling.
Oppdretter med kennelnavnet Boxerhuset, første eget kull 2003.
Organisasjonserfaring: 4 års erfaring fra styrearbeid i fagforening.
Norsk Boxerklubb: 4 år I HS, 2 som vara. Eier 4 boxere, 2 som bor hjemme hos oss. Jeg er autorisert ringsekretær gjennom NKK.

linda_acay@hotmail.com

Styremedlem - Solveig Strand

Bilde Solveig StrandSolveig ble valg inn i styret for to år på årsmøtet i 2016. Solveig ble gjenvalgt i år (2018).
Solveig bor i Trondheim.

Solveig: Jeg kjøpte min første boxer i 1981.Har hatt fem boxere (og to hunder) til etter det. Har også hatt to kull med boxervalper. Trener lydighet og bruks med Vilje som jeg har nå. Ble valgt inn i styret i lokalavdelingen i Trøndelag i 2008, og har vært styremedlem og kasserer der i tilsammen 5år. Har sittet 1,5 år i avlsrådet i Norsk Boxerklubb. Satt noen år i styret i et borettslag, men har ikke mye organisasjonserfaring utenom boxerklubben.

sostran@getmail.no

Medlem - Tone Robertsen