Hovedstyret

Styret består av leder, nestleder, 3 medlemmer og 2 varamedlemmer. Det tilstrebes overlapping og derfor velges leder og to medlemmer i partallsår, mens nestleder og ett styremedlem velges i oddetallsår. Varamedlemmene velges årlig.

Leder - Inger Beate Vongraven Dyrstad

Inger Beate Vongraven Dyrstad-KompJeg fikk min første boxer i 2015. Det var liten tvil om at jeg skulle ha fler, så høsten 2016 kom det en til i hus. Hovedinteressen er primært lydighet, spor- og søksarbeid.

Jeg har fått stor interesse for klubbens forebyggende helsearbeid, og har i den forbindelse fått god erfaring med skjematiske oppstillinger og statistikk, for eksempel gjennom arbeidet med stamtavlene til boxere med nyresvikt. I 2016 var jeg også med på å gjennomføre NBKs prøveordning med klubbshop, i hovedsak fordi jeg ville bidra til at klubben fikk en bedre økonomi. Jeg har vært sekretær for hovedstyret siden våren 2016, og vil fortsette med det sålenge jeg er nestleder. Nå er jeg også koordinator for arbeidet med det nye rasekompendiet, et veldig spennende prosjekt hvor jeg lærer mye av veldig dyktige folk.

Kontaktinfo: leder@norskboxerklubb.no Tlf: +48 24 65 45

Styremedlem - Linda Acay
Jeg har vLinda Acay-Kompokst opp med boxer og ble fórvert for min aller første egne boxer i 1999, med kull i 2002.
Hovedinteresse innen boxer: avl, oppdrett og utstilling.
Oppdretter med kennelnavnet Boxerhuset, første eget kull 2003.
Organisasjonserfaring: 4 års erfaring fra styrearbeid i fagforening.
Norsk Boxerklubb: 4 år I HS, 2 som vara. Eier 3 boxere, 2 som bor hjemme hos oss. Jeg er autorisert ringsekretær gjennom NKK.

Kontaktinfo: linda_acay@hotmail.com Tlf: +47 996 44 152

Styremedlem - Birgit Løkken

Birgit Løkken-kompJeg heter Birgit, er 47 år og kommer fra Oppdal hvor Pippi og jeg driver gård med melk og kjøttproduksjon. Og som både jobb og utdannelse tilsier, så er det å holde på med dyr noe som står mitt hjerte nært.
Oppvokst med at boxer er rasen, for så noen år med ulike raser, før jeg igjen endte opp med boxer. En gang boxer alltid boxer! Utover det å ha hatt boxer som min følgesvenn, så har jeg også tatt NKK`s Oppdrettskole del 1 og 2 og deltatt på det meste av seminarer i regi av NBK de siste årene.

Kontaktinfo: birgit.lokken@oppdal.com Tlf: +47 958 76 444

Medlem - Tone Robertsen
Jeg har boxerne Nils og Emma akkurat nå, men har hattTone Robertsen-Komp boxer siden 1986. Før det har jeg hatt fire boxere.  Jeg sitter i styret i Oslo/Akershus. Jeg er klubbens materialforvalter og har ansvar for at lageret vårt er i orden og talt opp til en hver tid. Tidligere har vi vært en del på utstilling, men nå trener vi mer rallylydighet.

Varamedlem - Eirin Elisabeth Johansen

Kontaktinfo: nollen@start.no Tlf: +47 45 28 06 58

Varamedlem - Trine Glorvigen

Jeg er 25 år og har hatt boxer under hele oppveksten. For meg det å ha noen annen hunderase er uaktuell. Det er enten boxer eller ingenting.

Jeg er svært interessert i flere bruksgrener, herunder agility og spor, og mener at det er viktig å få med flest mulig uavhengig av erfaring og nivå. Det viktigste for meg er likevel klubbens forebyggende helsearbeid og da særlig hundens mentale helse. Jeg har ikke så lang erfaring med styrearbeid,  men tar med seg viktig  kompetanse og erfaring inn i klubbens styrearbeid fra min jobb som advokatfullmektig.

Kontaktinfo: trine@glorvigen.net  Tlf: +47 988 08 478