Hovedstyret

Styret består av leder, nestleder, 3 medlemmer og 2 varamedlemmer. Det tilstrebes overlapping og derfor velges leder og to medlemmer i partallsår, mens nestleder og ett styremedlem velges i oddetallsår. Varamedlemmene velges årlig.

Leder - Line Orlund

Line til lederLine satt som leder av Norsk Boxerklubb fra 2010 til 2016, da hun overlot ledervervet til Cecilie Strømstad. Hun har i disse to årene bidratt som styremedlem. Nå er Line tilbake som leder i Norsk Boxerklubb.

Line bor i Oslo.

Line: Jeg har hatt boxer siden 2006. Tispen jeg har nå er over 11 år gammel, jeg har også hatt en boxer til, Nisha. Dessverre måtte jeg avlive henne 8 måneder gammel på grunn av nyresvikt. Da Sheba var yngre trente vi mye Freestyle/Kreativ lydighet, men vi har også deltatt på en mengde kurs innen rally, bruks, lydighet og agility.

Jeg er opptatt av organisasjonsarbeid. Jeg var med å starte opp lokalavdelingen i Oslo og Akershus i 2006 og var leder der frem til 2014. Jeg er fortsatt en aktiv deltaker i arbeidet i Oslo og Akershus, blant annet som leirsjef for den årlige boxerleiren som samler mellom 40 og 50 boxere hvert år i juni.

I 2010 ble jeg valgt som leder av Norsk Boxerklubb, et verv jeg hadde frem til 2016. Da gikk jeg av som leder, men synes fortsatt det er flott å kunne bidra som styremedlem.

Jeg sitter som vararepresentant i Norsk Kennel Klubs kontrollkomite, et verv jeg ble gjenvalgt til for tredje gang i 2016. I 2016 dannet en rekke raseklubber "Raseklubbenes fellesallianse - RFA" - som klubbens representant inn i RFA har jeg også en rolle sammen med tre-fire andre ressurspersoner for å bygge denne alliansen sterk Jeg har lang erfaring med organisasjonsarbeid og har jobbet med dette i store deler av mitt yrkesaktive liv. Til daglig er jeg leder i Sykepleierforbundet i Oslo, en organisasjon med rundt 16 000 medlemmer.

lineorlund@hotmail.com

Nestleder - Inger Beate Vongraven Dyrstad

IngerBeateVongravenDyrstadStyretInger Beate ble valgt inn som nestleder i styret for to år, på årsmøtet 2017.
Hun bor i Ålesund

Inger Beate: Jeg fikk min første boxer i 2015. Det var liten tvil om at jeg skulle ha fler, så høsten 2016 kom det en til i hus. Hovedinteressen er primært lydighet, spor- og søksarbeid.

Jeg har fått stor interesse for klubbens forebyggende helsearbeid, og har i den forbindelse fått god erfaring med skjematiske oppstillinger og statistikk, for eksempel gjennom arbeidet med stamtavlene til boxere med nyresvikt. I 2016 var jeg også med på å gjennomføre NBKs prøveordning med klubbshop, i hovedsak fordi jeg ville bidra til at klubben fikk en bedre økonomi. Jeg har vært sekretær for hovedstyret siden våren 2016, noe jeg kommer til å fortsette med i tillegg til nestledervervet.

nestleder@norskboxerklubb.no

Styremedlem - Linda Acay

Linda AcayLinda har sittet to år som varamedlem i styret. På årsmøtet 21. mars 2015 ble hun valgt inn som styremedlem for to år. Linda ble gjenvalgt for to år på årsmøtet i 2017.
Hun bor i Mo i Rana

Linda: Jeg har vokst opp med boxer og ble fórvert for min aller første egne boxer i 1999, med kull i 2002.
Hovedinteresse innen boxer: avl, oppdrett og utstilling.
Oppdretter med kennelnavnet Boxerhuset, første eget kull 2003.
Organisasjonserfaring: 4 års erfaring fra styrearbeid i fagforening.
Norsk Boxerklubb: 4 år I HS, 2 som vara. Eier 5 boxere, 2 som bor hjemme hos oss. Jeg er autorisert ringsekretær gjennom NKK.

linda_acay@hotmail.com

Styremedlem - Solveig Strand

Bilde Solveig StrandSolveig ble valg inn i styret for to år på årsmøtet i 2016. Solveig ble gjenvalgt i år (2018).
Solveig bor i Trondheim.

Solveig: Jeg kjøpte min første boxer i 1981.Har hatt fem boxere (og to hunder) til etter det. Har også hatt to kull med boxervalper. Trener lydighet og bruks med Vilje som jeg har nå. Ble valgt inn i styret i lokalavdelingen i Trøndelag i 2008, og har vært styremedlem og kasserer der i tilsammen 5år. Har sittet 1,5 år i avlsrådet i Norsk Boxerklubb. Satt noen år i styret i et borettslag, men har ikke mye organisasjonserfaring utenom boxerklubben.

sostran@getmail.no

Medlem - Tone Robertsen