Boxerleir på Morokulien - arrangør er NBK Oslo og Akershus

23.06.2017


Arr: NBK Oslo og Akershus

Målgruppe: Boxereiere fra hele landet. NB! Få overnattingsplasser ledig

Styret i Oslo og Akershus ønsker å samle boxere fra hele Norge til en fabelaktig hundehelg. Velkommen til den 9. boxerleiren på Morokulien - riksgrensen mellom Norge og Sverige 23. - 26. juni 2017.

Vi åpner leiren med felles grilling fredag kveld kl. 20.00.

I tillegg til selve kursene som arrangeres, legges det opp til mye sosial hygge for både store og små. Vi har fellesgrilling på kvelden, arrangerer selvfølgelig boxer-quiz og har stort lotteri hver kveld.

Per 1. mai er 38 boxere meldt på kurs og totalt skal over 40 boxere delta på leiren. Vil du også være med?

Kurs:

Spor/Bruks, øvet – Erik Gunnerud - Fullt

Spor/Bruks/brukslydighet Mona Herjuaune og Mai Nicolaysen - Fullt

Rundering – Turid Stavn

Lydighet/hverdagslydighet/rallylydighet – June Olsen

Rallylydighet og hverdagslydighet – Ellen Alexander

Kombikurs for boxere med (noe) ”attitude” – Kjersti Østlund og Trine Gulli

Grunnferdighetskurs klikker– Maja Ervik

Det vil være ca. 7,5 timer kurs med hund per dag, mandag avslutter vi kl. 14.00 Vi tilbyr også deltakerne å melde seg på prøver til dressur- diplomene og bronsemerkeprøve(r) mandag ettermiddag.

Kursene fylles opp fortløpende og minste antall deltakere på et kurs er 3 hunder.

Rabatt for aktive medlemmer:
Dersom du har deltatt på våre dugnader, kan du bruke opptjente poeng som delbetaling av leieren. Gi beskjed om hvilke dugnader du har deltatt på ved påmelding!

Pris:
Prisen for kurs på Boxerleiren 2017 vil ligge på 2000 kroner per hund + overnatting (500-1000 per natt per hytte/motellrom avhengig av størrelse og standard). Lokalavdelingen sender ut faktura til deltakerne i løpet av mai, og deretter fortløpende. Påmeldingen er økonomisk bindende. Boxere der ingen av eierne er medlem betaler 2500 kroner.

Ta kontakt med oss på mail (boxeroa@hotmail.com) for å få mer informasjon om hva som er ledig av kurs og overnatting, samt priser på overnatting.

Overnatting:
NBK, Oslo og Akershus har reservert hytter og motellrom på de to campingplassene MonteBello og Morokulien. Hyttene er enkle, med 2-4 senger, kjøleskap og kokeplate. det er felles dusjanlegg og toaletter på området. Motellrommene har kokeplate, kjøleskap, dusj og WC. 

Bestilling av hytter og hotellrom gjøres til vår mailadresse (boxeroa@homail.com) – priser fås på forespørsel. Alle motellrom og de fleste hytter er nå dessverre utleid. Det er selvfølgelig mulig å komme med campingvogn/bil. Nytt av året er at vi også formidler bestilling av plass til campingvogn/bobil. Vi gjør dette fordi plassen ikke tar imot forhåndsreservasjoner fra enkeltpersoner. Ta kontakt for å høre om mulighet for overnatting.

I tillegg er det mulig å leie seg rom på Thon Hotel i Charlottenborg (5 km. unna). dette må den enkelte bestille selv.

Mat:
Alle tar med egen mat. Dere må beregne tre middager, tre frokoster og tre lunsjer. Vi håper på godt vær og oppfordrer alle til å bli med på felles grillmiddager på kveldene. Griller er det på plassen og lokalavdelingen stiller med div grillredskaper og krydder.

Mer informasjon:
Det sendes ut mer informasjon til de som melder seg på i mai.
Ta gjerne kontakt på: boxeroa@hotmail.com