Vestfold 30. august 2014 - årets siste spesialutstilling

Lørdag 30. august kl. 10.00 arrangerer Vestfold spesialutstilling på Borrehaugene i Horten. Dommer for dagen er Oliver Erat. Ordinær påmelding er 15. august. Her kan dere laste ned annonsen for utstillingen.

Litt om dommeren:

Skjermbilde 2014-07-21 kl. 18.19.14Oliver Erat ble født den 21.september 1970 i Graz, Østerrike. Han har hatt hunder siden barndommen og i 1995 fikk han sin første Boxer “Laurin von der Boxer-Gilde”.

Til minne om Laurin ga han sin kennel, grunnlagt i 2008, navnet “Laurin Boxer”.

Han fikk godkjenning som boxerdommer i 2005. Siden har han dømt boxere i 18 forskjellige land i Europa, i flere av dem også på årsvinnerutstilling.

I 2009 fikk han anledning til å dømme og være en del av ATIBOX i Barcelona, noe han syns var en stor ære.

Han har også stor interesse av å jobbe med IPO med sine egne hunder.

For tiden deler han tilværelsen med tre boxere; Keiko von Lustig, hennes sønn Laurin Boxer Alim og datteren Laurin Boxer Biena. Etter mange år med forskjellige oppgaver og verv i den østerrikske boxerklubben ble han valgt som visepresident og leder for utstillinger og dommere. I 2013 ble han valgt inn som en del av ATIBOX-presidiet som sakkyndig.

Erat er medlem av flere europeiske boxerklubber. Det viktigste for Oliver er uansett å leve sammen med sine boksere som familiemedlemmer og alltid forsøke å gjøre ting bedre – både som oppdretter og for rasen som sådan.