Utstillingsregler

Utstillingsregler 010116 Utstillingsregler - hva inneholder de og hvor finner jeg de?   

Alle medlemsklubbene i Norsk Kennel Klub skal følge NKK sine utstillingsregler. Reglene gjelder ved norske utstillinger, andre land har sine egne regler.

Sett deg inn i utstillingsreglene dersom du liker å delta med din hund på utstilling, eller dersom du ofte er publikum. Alt blir mer interessant når du forstår litt mer av reglene. Pass også på at du har de nyeste utstillingsreglene, i fall endringer påvirker utstillinger din hund deltar på. Siste revidering handler i hovedsak om endringer i forhold til hvor mange cert hunden kan ta, og forholdet til storcertet. Se egen artikel om dette med fullcertet eller ikke

Utstillingsreglene er lettleste og lettforståelige, og her finner du blant annet regler om vaksinasjon og krav til helse for å få delta på en utstilling, forklaringer på de forskjellige klassene, hvilken klasse din hund skal meldes på og stilles i, hva som skjer i forhold til hvem som får CK og går videre i konkurransen, hva de forskjellige premiebetegnelsene betyr, og sist men ikke minst, regler om hva som er lov og ikke lov både i ringen og på utstillingsområdet. 

Last ned og les Utstillingsreglene av 01.01.2016