Raseseminar 18. oktober på Gardermoen

Wenche og AlexandraSeminaret egner seg for oppdrettere og medlemmer som ønsker å lære mer om boxeren.

Tema for årets raseseminar er ”standarden og type”. 

Introduksjon til hundeanatomi og bevegelser. Her er foredragsholder enda usikker - detaljer kommer på klubbens nettsider så snart det er klart

 
Boxerens konstruksjon og bevegelser, og sammenhengen mellom konstruksjon og rasetype. Wenche Eikeseth

Boxerens konstruksjon i et historisk og internasjonalt perspektiv. Alexandra Gav.

I tillegg til spennende foredrag blir det flere praktiske øvelser og tid til diskusjon. Nærmere presentasjon av foredragsholderne legges ut på klubbens nettsider.

Pris for seminaret er 500 kroner for medlemmer og 800 kroner for ikke-medlemmer.  Medlemmer i de andre nordiske boxerklubbene inviteres til medlemspris. Seminaret inkluderer lunsj, pausebuffet, trådløst internett og parkering. 

Dersom man i tillegg ønsker å delta på middagen på kvelden, koster dette 300 kroner (drikke dekkes av den enkelte i tillegg). Kveldens meny er helstekt entrecote av okse med sesongens grønsaker, kløftepotet og timian sky. Til dessert serveres bakt ananas med mascarpone creme

Tid:                Lørdag 18. oktober kl. 10.00 – 18.00
Sted:             Best Western Oslo Airport
Pris:              800  for medlemmer – 1100 kroner for ikke-medlemmer 
                      (500/800 hvis man ikke skal delta på middagen).

Påmelding til post@norskboxerklubb.no 

Ved behov for overnatting kan klubben kontaktes. Vi har fått et godt tilbud på en totalpakke og kan tilby et begrenset antall enkeltrom fra lørdag til søndag for 600 kroner (i tillegg kommer 200 kroner hvis man skal ha med hund).