Oppdretterseminar 7.- 8. desember

Mangler bildeDet siste året har en gruppe i Norsk Boxerklubb arbeidet med å utarbeide Rasespesifikk Avlsstrategi for boxer (RAS). Som en del av dette, utarbeides det også forslag til nye retningslinjer for avl og oppdrett.

Årsmøte i april i år vedtok at strategien (inkl. nye retningslinjer for avl og oppdrett) skulle legges frem og diskuteres på en todagers konferanse der oppdrettere av boxer skulle inviteres.

I løpet av denne helgen skal vi ha spennende  diskusjoner rundt følgende tema:

·      RAS – hvorfor skal vi ha det?
·      Eksteriør
·      Arvelige hjertelidelser
·      HD/HD-indeks
·      Spondylose – utviklings over tid, ulike avlesingsmetoder
·      Allergi
·      Nyresvikt
·      Mentaltesting

Seminaret egner seg for oppdrettere og medlemmer som ønsker og være med i diskusjonen om hvordan vi skal arbeide sammen for å oppfylle klubbens målsetting om at avl på rasen skjer i riktig retning, slik at vi får fysisk og psykisk sunne og sosialt tilpassede boxere.

Kristin Aukrust, veterinæren som har ansvar for RAS i NKK har takket ja til å delta, det samme har Katarina Storli som skal snakke om arvelige hjertelidelser. Følg med på klubbens nettsider for mer informasjon om programmet.

Seminaret holdes på Gardermoen samfunnshus ”Messa” som klubben har leid for anledningen. Dette ligger vegg-i-vegg med Clarion Airport Hotel – 5 minutter fra Gardermoen.  Seminaret vil vare fra 09.00 – 17.00 begge dager. Middag kl. 19.00. Dagens meny er lam indrefilet med ratatoille og annapotet. Til dessert serveres panna cotta.

Pris: 1000 for medlemmer – 1400 kroner for ikke-medlemmer inklusive lunsj begge dager og  middag m/to glass vin eller mineralvann. Overnatting må den enkelte besørge selv.

Det er begrenset antall plasser og de fylles fortløpende. Plass er først garantert når det er kommet en bekreftelse fra klubben.

Påmelding til post@norskboxerklubb.no