Årsmøter 2021 - protokoller.

Så er årsmøte og ekstraordinært årsmøte for valg av valgkomite overstått. Vi ønsker å takke alle medlemmer som har deltatt og stemt på både saker og valg. 

Løsningen med å gjennomføre årsmøtene digitalt gjennom OBOS sin løsning har gått relativt smertefritt. Det er ingen optimal løsning, da flere medlemmer etterlyser å kunne møtes via Teams eller Zoom for meningsutveksling. Tid og kapasitet har ikke gjort det mulig ved disse årsmøtene. Det er imidlertid noe å ta med oss til senere - da en slik løsning muligens kan åpne for at flere medlemmer deltar. 

I forbindelse med gjennomføring av ordinært årsmøte oppdaget vi i fjor en svakhet, at det kun var mulig å gjennonmøre ett valg, nemlig valg på styre. Vi trengte også å velge nye medlemmer til valgkomiteen og dette måtte dermed gjøres som en ekstraordinær sak. På begge møtene var det mulig å legge inn kommentarer til den enkelte sak. Kommentarene er tilgjengelig for de som hadde stemmerett på det tidspunktet møtene ble gjennomført, ved at man logger seg inn på møtet. Ved å logge inn på møtet på nytt kan du også få oversikt over antallet stemmer de som ble valgt fikk. Det kom styret en stemme i hende før årsmøtet, denne er registrert som manuell stemme. 

Valgdeltakelsen på de to møtene var på henholdsvis 170 og 130 deltakere. 

Protokoll for ordinært årsmøte 

Protokoll for ekstraordinært årsmøte (valg av valgkomite)