En vellykket Boxerleir 2018 er over - 30. juni åpnes det for påmelding 2019

2018 Boxerleir

For 10. gang har lokalavdelingen i Oslo og Akershus arrangert boxerleir for hele landet.  De 43 boxerne som deltok på kurs i år, fordelte seg på syv ulike kurs, ledet av ni usedvanlig dyktige instruktører. Totalt var vi over 60 boxereiere.

Det settes opp kurs basert på ønsker fra de som melder seg på. I år hadde vi spesialsøk for familiehunden, kurs i grunnferdigheter (lydighet/hverdagslydighet), spor- og brukslydighetskurs, rallylydighetskurs, atferdskurs, rundering og sporkurs.

I tillegg til mange timer kurs hver dag, samles leirdeltakerne til hyggelig grilling på kveldstid. Leiren arrangeres på Morokulien, på grensen mellom Norge og Sverige rett før Charlottenberg.

Påmelding til leiren i 2019 (21.-24. juni) åpner lørdag 30. juni 2018. 

Man reserverer i første omgang overnatting og melder inn kursønsker. Lokalavdelingen jobber basert på dette med å skaffe instruktører. Rundt juletider presenteres så et helhetlig kursprogram og de som har meldt sin interesse må ta stilling til om de ønsker å delta. I tillegg legges restplasser ut. 

Overnattingskapasiteten i 2019 er kraftig økt og vi regner derfor med å kunne tilby plass til rundt 60 ekvipasjer. Reservering og overnatting og plass på kurs gjøres til boxerleir@norskboxerklubb.no fra 30. juni 2018.