Årets utstillingsboxer 2019 - oppdatert liste pr. NBK Vestfold 31.08.2019

Den siste spesialutstillingen for i år er nå avholdt ved Norsk Boxerklubbs utstilling på Borrehaugene i Vestfold lørdag 31.08.2019, noe som førte til enkelte endringer i toppen av lista. Siden det er så likt, og det kan gjøre ganske store utfall med noen toppresultater fra de NKK-utstillingene som er igjen, velger vi å publisere ny liste nå.

Det er som sagt ikke flere spesialutstillinger igjen, noe som også fører med seg at det er noen som ikke har mer å hente, siden det kun er tre NBK-utstillinger som kan byttes ut mot NKK-utstillinger, det er noen som må håpe å få forbedret resultatene de allerede har liggende som tellende fra NKK-utstillinger, og at det er noen som har igjen flere NKK-utstillinger som kan være med å telle, og som derfor fremdeles kan klatre seg opp på listen.
Men det er nå viktig å huske at ved poenglikhet, er det den hunden som har flest poeng fra NBK-utstillinger som vinner tittelen Årets utstillingsboxer 2019.

Kersti Winger sin DK N UCH EUJW-15 DK N JV-15 Kronion's Dixi Darling har igjen kommet seg til toppen, og deler den plasseringen med Monica Cecilie og Jan-Vidar Bakker sin N UCH SEJV-17 Agamenôn Of Troy By Siennabox har etter helgens spesialutstilling i Vestfold.
 

Fullstendig oversikt finner du her: Årets utstillingsboxer 2019 - foreløpig liste.
Oversikt over tidligere år og regler finner du under Årets utstillingsboxer.
Bolt og Dixi